image
 |  4 2 Квітня 2019 | 07:27

Волинські «сокільці» прибрали територію після «дбайливих» лучан (ФОТО)

Луцькі активісти Волинського осередку ВГО "Сокіл" розпочали серію еко-акцій, спрямованих на очищення парку на вулиці Потебні.

Про це інформує Волинська ГО "Сокіл" у соцмережі facebook.

"Волинський осередок ВГО "Сокіл" дуже непокоїться станом парку, який насправді є суцільним сміттєзвалищем. З настанням весни ми змушені спостерігати сумну картину - щойно позеленіла трава встелена горами сміття. «Дбайливі» лучани не соромляться покидати після відпочинку пластикові тарілки, пакети, пляшки з-під алкоголю та інші відходи. Більше того, смітять і знущаються навіть над символічною могилою пам'яті українських, польських та білоруських полонянок, закатованих комуно-московськими катами.

Саме тому ми закликаємо небайдужих лучан слідкувати за нашими анонсами та долучатись до прибирання! Лише разом ми зробимо місто кращим!

Хотілось б додати ще декілька слів. Сміття - це не проблема. Ми переконані, що з допомогою свідомих мешканців міста очистити парк цілком реально. Питання в іншому - як зберегти його в чистоті і порядку?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скло, шприци, батарейки: як лучани прибирали територію неподалік вокзалу (ФОТО)

Дуже часто можна почути нарікання і звинувачення влади та політиків в усіх людських бідах. Фрази "нам так погано живеться", "до Європи ще рости й рости" і т.д. знайомі кожному. Та важливо зрозуміти головне - держава розпочинається із кожного з НАС. Саме МИ, українці, будуємо ВЛАСНЕ майбутнє і країну, в якій живемо. І аби жити гідно, НАМ потрібно змінюватись. Не чекати змін від когось, а розпочинати з СЕБЕ. Лише в такому випадку ми в змозі побудувати сильну, вільну і незалежну Україну. Тому наступного разу не викидаючи сміття в урну й не прибираючи після себе, задумайтесь, а чи ТАКЕ майбутнє ВИ для СЕБЕ бажаєте?" - йдеться у дописі.

Нагадаємо, попередньо керівник волинської організації "Сокіл" Максим Новицький закликав всіх приєднатися до прибирання території.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити