image
 |  5 16 Лютого 2021 | 22:47

Волинські спортсмени здобули нагороди на Чемпіонаті України з плавання

Троє волинських плавців отримали нагороди на Чемпіонаті України з плавання серед молоді та юніорів. Спортивний захід стартував 14 лютого у місті Дніпро та триватиме до 17 лютого.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

Плавець Олександр Пінчук став чемпіоном України серед юніорів на дистанції 100 метрів на спині з результатом 59 хвилин 8 секунд. Спортсмен посів четверте місце серед молоді.

Волинянин Максим Ткачук здобув бронзу на дистанції 200 метрів брасом із результатом 2:17:05 серед молоді.

Максим Юзва на дистанції 1500 метрів серед молоді посів четверте місце, а також пройшов відбір на юніорський Чемпіонат Європи з плавання, який відбудеться в Хорватії 7-11 липня.

Тренують волинських плавців Володимир Самчук і Вікторія Мороз.

Нагадаємо, чемпіон України серед молоді з плавання Максим Ткачук отримуватиме впродовж року фінансову підтримку в рамках програми розвитку фізичної культури та спорту Луцької міської територіальної громади. Серед визначених категорій – олімпійські види спорту, неолімпійські види спорту та види спорту осіб з інвалідністю. Усього допомогу отримуватимуть 32 спортсменів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські легкоатлети привезли три медалі з Чемпіонату України

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити