image
 |  4 16 Лютого 2021 | 09:51

Волинські легкоатлети привезли три медалі з Чемпіонату України

Троє легкоатлетів із Волині Данило Даниленко, Ерік Костриця та Едуард Комяк здобули переможні місця на Чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих та молоді, який відбувся 10-12 лютого в Сумах.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

 «Золото» отримав волинянин Ерік Костриця серед молоді у бігові на дистанції 60 метрів. Срібним призером на дистанції 1500 метрів став Едуард Комяк. Данило Даниленко у бігові на дистанції 400 метрів посів третє місце.

Також Ерік Костриця на дистанції 60 метрів став четвертим серед дорослих та ввійшов у трійку кращих українських легкоатлетів у фіналі.

Перемога дала змогу спортсменам Данилу Даниленку, Еріку Костриці та Євгену Гуцолу представляти Україну та Волинську область на чемпіонаті Європи у місті Торун (Польща) 5-7 березня.

Нагадаємо, на початку січня цього року волиняни Микола Пацула, Ерік Костриця та Данило Даниленко здобули три золоті медалі на Всеукраїнських змаганнях з легкої атлетики «Різдвяні старти». Наприкінці січня шестеро волинян потрапили на п’єдестал, де троє із них допомогли своїй команді вище піднятися у командному заліку під час командного чемпіонату України з легкої атлетики в Сумах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На «WinterCup 2021» волиняни здобули «бpонзу»: «Динамо-Брест-1960» – «Волинь» 0:3

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити