image
 |  4 26 Лютого 2020 | 23:31

Волинські свободівці вирушили на Схід з волонтерською місією (ФОТО)

Представники Волинської ВО «Свобода» вирушили з волонтерською місією на Схід.

Відповідний пост опублікував депутат Волиньоблради від фракції ВО «Свобода» Олександр Пирожик.

Волонтерською місією на Схід вирушили перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук, голова Волинської ветеранської спілки політв'язнів і репресованих Валерій Семенюк, відзначені волонтерськими відзнаками «Карпатської Січі» Сергій Кізей з Маневич та Сергій Герук з Луцька.

«Спільно з побратимами з Луцької, Ковельської і Маневицької «Свободи» прийняли благословення та вирушили з волонтерською місією на Схід, де триває неоголошена Кремлем війна проти України. Поїздка відбувається в рамках діяльності створеного нами ще на початку війни з Росією Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська та волонтерського «Легіону Свободи».

В цій поїздці до бойових побратимів на Схід пом'янемо всіх наших героїв, а також друзів - свободівців-волонтерів Сергія Миронюка та Олега Доленка. За життя вони багато зробили задля братерського єднання фронту і тилу, нашої спільної майбутньої перемоги над одвічним ворогом.

Дякуємо всім, хто долучився до збору допомоги бійцям, а особливо - Берестечківській та Люблинецькій громадам, які очолюють свободівки Валентина Залевська та Наталія Сіховська. Її чоловік Андрій Сіховський у цій поїздці - наш керманич», - пише Олександр Пирожик.

 

    

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити