image
 |  13 21 Листопада 2019 | 13:35

Волинські свободівці вшанували пам'ять Героїв Майдану біля могили Василя Мойсея

21 листопада, в День Гідності та Свободи, активісти Луцької міської та Ківерцівської районної організації ВО "Свобода" вшанували пам'ять Героїв Майдану біля могили Василя Мойсея та пам'ятника волинським Героям Небесної Сотні.

Як інформує власкор "ВолиньUA", у пам'ятних заходах також узяли участь депутати Волинської обласної ради від ВО "Свобода" Анатолій Вітів, Юрій Поліщук та Олександр Пирожик, учасники російсько-української війни, ветерани "Легіону Свободи".

Поминальну молитву на могилі брата традиційно завершив отець Роман Мойсей. Він також із сумом констатував, що українців продовжують дурити, а нова влада применшує вагомість доленосних для Української держави подій. Доказ цього - відсутність на цьому заході представників "зеленої команди" і телекамер.

"Революція гідності не завершилась. Вона завершиться тоді, коли кожен українець почуватиметься гідно у заможній і сильній державі. Але ми відповідальні за тих, хто загинув за ці ідеали, ми не маємо права втрачати пам'ять", - наголосив перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Юрій Поліщук.

Голова Ківерцівської районної організації ВО "Свобода" Анатолій Пушкін пригадав ті буремні роки. Пригадав, як стояв на Майдані поруч із загиблими Героями Небесної сотні, серед яких - член Ківерцівської "Свободи" Василь Мойсей та Любешівської - Едуард Гриневич.

Присутні поклали квіти до пам'ятника волинським Героям Небесної сотні, виконали Національний Славень. Голова Луцької "Свободи" Микола Федік подякував усім присутнім за те, що пам'ятають своїх героїв.

   

   

    

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити