image
 |  5 21 Травня 2020 | 08:48

Волинські випускники цьогоріч не матимуть останніх дзвоників (ВІДЕО)

Без випускних, але із зовнішнім незалежним оцінюванням. Вперше за часи незалежності України одинадцятикласники отримають шкільні атестати без традиційного останнього дзвоника, – розповіла Суспільному завідувачка відділу ЗНО і моніторингових досліджень інститутут післядипломної освіти Алла Корнейко.

Алла Корнейко каже: точної дати проведення оцінювання на сьогоднішній день немає. 

"Ми все більше орієнтуємося на варіант розроблений МО - це 25 червня -17 липня. В поточному році ми будемо мати близько 12 тисяч учасників ЗНО", - розповідає Завідувачка відділу ЗНО інститутуту післядипломної освіти Алла Корнейко.

Суспільне дізналося, як до ЗНО готуються одинадцятикласники та випускники вишів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Міносвіти затвердили дати проведення ЗНО-2020

До 12 березня в одинадцятикласника Гіркополонківської школи Валерія Демковського була розписана кожна хвилина: уроки в школі, заняття з репетиторами, самостійне опрацювання матеріалу. Карантин змінив розпорядок дня випускника.

"Не очікували, що це буде наш останній день в школі, коли запровадили карантин. Думали, прийдемо ще до школи. Зараз, навіть, якось сумно", - каже одинадцятикласник Гіркополонківської школи Валерій Демковський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити