image
 |  0 23 Лютого 2021 | 09:52

Волинські вогнеборці за минулу добу ліквідували тpи пожежі

О 05:22 22 лютого до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в селі Сільце Ковельського району. О 06:21 силами вогнеборців 21-го державного пожежно-рятувального поста, 4-ої державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної охорони села Кашівка ліквідовано пожежу, що виникла у котельні приватного будинку, поширилася на пластикове оздоблення стін та стелі. Імовірно, до загорання призвело порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Про це повідомили в УДСНС України у Волинській області.

Ще одну пожежу на Ковельщині ліквідували рятувальники двох пожежно-рятувальних підрозділів міста Ковеля та працівники місцевої пожежної охорони села Облапи – обідньої пори горів півтораповерховий дерев’яний житловий будинок. О 13:37 горіння локалізоване, о 13:40 – ліквідоване. Вогнем знищено стіну на незначній площі, пошкоджено 7м2 дерев’яного оздоблення стін. За попередніми даними, пожежа трапилася через недолік конструкцій, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

22 лютого о 07:23 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Бистровиця Горохівського району. За місцем події направлено чергову варту 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Горохів. По прибуттю підрозділу виявлено горіння дерев'яної міжкімнатної стіни, на гасіння подали один водяний спеціальний ствол. Пожежу вдалось ліквідувати о 07:56 в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття. Ймовірна причина пожежі – недолік конструкції димоходу пічного опалення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ковельські вогнеборці винесли з палаючого будинку пенсіонера

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити