image
 |  0 15 Січня 2018 | 08:41

Волинські волонтери організували свято для дітей військовослужбовців

40 дітей військовослужбовців побували, 13 січня 2018 року, на екскурсії у Львові, яку організувала громадська організація «Об’єднання Активіст».
Про це у Фейсбуці написала депутат Володимир-Волинської міської ради та член організації Віра Сергєєва.
Діти відвідали стадіон «Арена», де змогли торкнутися до пам’ятних місць, які зберігають стіни: місць, де сиділи великі футболісти світу чи політична еліта або ж до футболок з підписами зірок футболу.
Далі були відвідини театру опери та балету імені Івана Франка, поїздка на диво-поїзді центральною частиною Львова та занурення в атмосферу веселощів в аквапарку «Пляж».
«Приємно бачити очі дітей, які зарядилися позитивними емоціями наприкінці зимових канікул. Тому ми, волонтери, теж заряджалися від цих іскорок позитивом! Заради цих іскорок ми й робимо щось і живемо!
Хочеться висловити вдячність батькам дітей, які поїхали з нами і допомагали оберігати наших діток. З вами нам було набагато легше!
Дякуємо нашим партнерам, соціальному мегапроекту «Мій тато захищає Україну» , особисто Уляні Флишко та Наталії Воят, керівництву стадіону «Арена Львів» / Arena Lviv та екскурсоводу пану Віктору, керівництву Львівської опери / Lviv Theatre of Opera and Ballet та адміністратору пані Ірині, керівництву туристичної компанії «Чудо Тур» / Чудо Тур / Чудо поїзд - Wonder train - Чудо поезд - Cud Pociąg - Wunder Zug // Lviv , а також керівництву мережі закладів харчування «Челентано» (вул. Героїв УПА, 73 ж) / Вишиванка РДК на Героїв УПА.
Здавалося б в такі дні потрібно бути дома і святкувати в родині? А насправді, ми і були в родині, бо за ці роки вже стали нею і раді долучати нові родини і нових діток», - підсумувала депутат.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити