image
 |  0 12 Лютого 2018 | 17:06

Волинський правоохоронець за грошову винагороду викрав малолітню дитину

Слідчим відділом прокуратури Волинської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом викрадення малолітньої дитини та нанесенні легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткотривалий розлад здоров'я, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 125, ч. 2 ст. 146 КК України.
Про це 12 лютого 2018 року повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.
В ході досудового розслідування, зібрано достатньо доказів та інспектору взводу охорони фізичних осіб Управління поліції охорони повідомлено про підозру у вчиненні вищезазначених кримінальних правопорушень.
Як встановлено слідством, правоохоронець за грошову винагороду, діючи в інтересах іноземного громадянина, який є батьком малолітнього, перебуваючи у місті Володимир-Волинський, наніс тілесні ушкодження бабусі дитини, яка від отриманих ударів втратила свідомість, та скориставшись цим викрав її онука, якого в подальшому за попередньо обумовлену матеріальну винагороду передав невстановленим особам, які представилась родичами та знайомими батька дитини.
На даний час, вирішується питання про застосування запобіжного заходу та відсторонення правоохоронця від посади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити