image
 |  0 13 Січня 2022 | 15:16

Волинським містом курсуватимуть сучасні маршрутки

По маршруту №4 у Володимирі будуть їздити сучасні маршрутки, які обладнані спеціальним підйомником для людей з інвалідністю.

Такими є результати конкурсу по визначенню перевізників, - інформує сайт міськради.

Як повідомив на початку засідання начальник управління інфраструктури Ігор Возний, конкурс на перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування, який було оголошено минулого року, включав три маршрути: №9 «вул. Зимнівська — оз. Лісне», «Ласків-Володимир» та №4 «Скотофуражний ринок – Цукровий завод». Проте документи на конкурс надійшли лише від двох перевізників – Вадима Шуби та Михайла Тищука, які виявили бажання обслуговувати маршрут №4.

Під час засідання було розглянуте обґрунтування учасників конкурсу та технічні характеристики транспорту, який вони планують задіяти для перевезення пасажирів по даному маршруту. Зокрема, підприємець Вадим Шуба представив 4 автобуси IVECO 2010 року випуску, які обладнані спеціальним підйомником для людей з інвалідністю. Пасажиромісткість кожного з них – 32 особи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька пекарня планує випікати караїмські пиріжки «Кабини»

Перевізник Михайло Тищук запропонував на конкурс два автобуси марки «Рута» 2018 року на 26 посадочних місць та два «Спринтери». Усі автомобілі пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю.

Члени конкурсної комісії оцінили пропозиції перевізників, виставивши відповідні бали по кількох критеріях, які стосуються технічних характеристик, наявності матеріально-технічної бази тощо. У підсумку, переможцем було визнано перевізника Вадима Шубу, який отримав 51 бал, в той час, коли його конкурент Михайло Тищук набрав 24 бали.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити