image
 |  5 4 Серпня 2023 | 20:21

Волинський бард Сергій Шишкін презентував нову пісню

Почесний громадянин міста Володимира, Заслужений діяч мистецтв, композитор Сергій Шишкін під час святкування 1035-річчя Володимира на головній сцені дійства презентував свою нову пісню. Композиція називається «Неба безодня» і присвячена вона всім тим, хто став на захист України – нащадкам «воїв, хліборобів, що вміли землю боронить», нащадкам лицарів та героїв, усім українцям.

Про це пише Слово правди.

«Моя країна свят рятує – напевно, світ того вартує», – такі слова пісня нагадують про значущість української боротьби для всього світу. Та, окрім героїчного посилу, є в ній і тремкі та глибокі ліричні миті, які на мить показують слухачам українського воїна не лише як героя, а і як людину: «неба безодня в його очах, в прагненні волі спинився час».

Завершується пісня на бравурній оптимістичній ноті: «Обламаєм дикі роги – відсвяткуєм перемогу!». «Неба безодня» – не перша пісня Сергія Шишкіна, написана з початку повномасштабного вторгнення і присвячена українській боротьбі проти загарбників. У своїй творчості він по-різному озвучує цю тему, то проводячи паралелі з історією, то нагадуючи про силу і міць українського духу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська музика в ефірах – підривала національну безпеку України, - Сергій Шишкін

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити