image
 |  0 24 Березня 2019 | 10:01

Волинський депутат «за» підняття вартості проїзду (ВІДЕО)

Колишній багаторічний перший заступник Луцького міського голови та депутат Волинської обласної ради Святослав Кравчук вважає, що вартість проїзду у міських маршрутках варто піднімати, проте акцентувати увагу потрібно на інших факторах.

Про це говорили під час прямого ефіру суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний Погляд Live» на «12 каналі», - повідомляє Конкурент.

«Ціни, певно, треба піднімати, оскільки людям потрібно утримувати бізнес, яким вони займаються, та годувати власні сім'ї», – зазначив він.

Політик каже, що варто «прив'язувати» до ціни проїзду кількість та ефективність маршрутів, визначати маршрути, на яких потрібні автобуси, а на які можна «запустити тролейбуси».

Член виконавчого комітету Луцької міської ради, свободівець, Михайло Щур вважає, що нема жодних об'єктивних для підняття вартості проїзду. Замість цього він пропонує дивитися на проблему в контексті глобальної зміни системи пасажироперевезень у місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дітей луцького садочку годують гнилими овочами та фруктами

Про те, що ціну можна піднімати, сказав депутат Луцької міської ради Тарас Шляхтич. Але за однієї умови: повинна зрости якість перевезень.

Своєю чергою, екс-заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко зазначив, що якщо піднімати вартість проїзду, то робити це необхідно прозоро: надати прозорий розрахунок та використати публічний спосіб ухвалення рішення з усіма необхідними обговореннями.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити