image
 |  257 2 Квітня 2024 | 11:22

Волинський екоцентр запрошує відвідати виставку-конкурс з акваріумного аранжування

З 25 березня – 30 квітня 2024 року у Волинському обласному еколого- натуралістичному центрі Волинської обласної ради буде функціонувати унікальна дитяча та юннатівська виставка-конкурс з акваріумного аранжування «Волинська весна в акваріумі-2024».

Про це повідомляють на сторінці Волинський обласний еколого - натуралістичний центр, - пише ВолиньUA.

"Виставка-конкурс з акваріумного аранжування «Волинська весна в акваріумі-2024». Граціозна тематика відтворення біотопів в акваріумі руками дітей та студентів! Приходьте подивитися та підтримати учасників конкурсу.

Порядок проведення виставки-конкурс з акваріумного аранжування «Волинська весна в акваріумі-2024» : для виконання практичної роботи учасники забезпечуються акваріумами об’ємом від 10-34 літрів з відповідним обладнанням (джерело освітлення, підігрівач, фільтр, вода), а також забезпечуються водними рослинами, акваріумними рибками, грунтом, елементами декору. Учні та студенти-учасники презентують свої творчі роботи (захищають власну творчу роботу).

Слідкуйте за нашими публікаціями в квітні. Вони будуть розширені детальним розкладом конкурсу", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У відділі транспорту Луцької міськради кажуть, що у вечірню пору доби транспорт курсує стабільно

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити