image
 |  0 8 Квітня 2022 | 09:24

Волинський експравоохоронець, який спричинив ДТП із двома загиблими, сяде за грати

Прокурори галузевого відділу Волинської обласної прокуратури відстояли в суді апеляційної інстанції вирок колишньому працівнику поліції, визнаному винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, вчиненому у стані алкогольного сп'яніння, що спричинило загибель двох осіб та заподіяло тяжкі тілесні ушкодження малолітній дитині (ч.3 ст. 286 КК України).

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Волинський апеляційний суд, погодившись із позицією прокуратури, залишив у силі вирок Ківерцівського районного суду, яким експравоохоронцю призначено покарання у виді дев'яти років та шести місяців позбавлення волі із позбавленням на три роки права керування транспортними засобами.

Нагадаємо, 21 лютого 2019 року в селі Дачне Ківерцівського району сталася ДТП, в результаті якої загинув 44-річний водій таксі та його 32-річна пасажирка, а 9-річна донька загиблої отримала травми.

Згодом з'ясувалося, що за кермом одного з автомобілів, які зіткнулися, перебував нетверезий експравоохоронець.

За рішенням суду із винуватця ДТП також буде стягнуто 600 тисяч гривень завданої потерпілим моральної та матеріальної шкоди.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити