image
 |  0 23 Квітня 2019 | 14:47

Волинський політолог дав скептичний прогноз розвитку подій за президентства Зеленського

Виборці Володимира Зеленського самі точно не знають, що саме очікують від нового президента.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» заявив політолог, заступник декана історичного факультету СНУ імені Лесі Українки Тарас Літковець.

«Практично будь-якому виборцю важко пояснити собі в першу чергу і оточуючим, що саме і конкретно він очікує від Володимира Зеленського як від президента. Відповідь «негайного якісного покращення життя на всіх рівнях і в усіх сферах» не витримує жодної критики, бо ось це саме покращення, якого ми всі полум’яно чекаємо вже понад 30 років, впирається в економіку, виробництво та промисловість. А об’єктивні закони економічного розвитку обманути неможливо, хіба що на певний час, як це вже було неодноразово у вітчизняній історії, але потім ця політична ілюзія вибухала страшною інфляцією, ростом цін, безробіттям і ... революційною ситуацією»., - висловив свою думку Тарас Літковець.

Читайте також: Комаровський відмовився стати міністром охорони здоров’я

На думку політолога, наразі приводів для оптимістичного прогнозу розвитку подій в Україні замало.

«Зміни точно чекають нас, але чи позитивні - наразі прогноз песимістичний. Керівництво всіх рівнів чекають тотальні кадрові зміни. Не тільки голови ОДА та їх заступники будуть звільнені, але і багато-багато інших керівних посадовців буде переведено «на більш відповідальну ділянку роботи»... Але тут знову проблема: де взяти якісні кадри для оновленої влади? Адже нову управлінську еліту так і не виростили, стара себе повністю дискредитувала, а іноземні спеціалісти не можуть адаптуватись до умов «диких джунглів» української політики і не змогли показати позитивний результат».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити