image
 |  0 23 Січня 2020 | 10:21

Волинський рибоохоронний патруль задокументував 26 порушень

У період з 13 по 20 січня Волинський рибоохоронний патруль задокументував 26 порушень природоохоронного законодавства.

Про це повідомляє «Пpо Ковель» з посиланням на пресслужбу Волинського рибоохоронного патруля.

Складено 17 протоколів. Крім того, оформлено шість актів виявлення та вилучення безхазяйного майна.

З 15 по 17 січня державними інспекторами рибоохорони проведено рейд на водойми Ратнівського, Старовижівського та Ковельського районів.

16 січня проведено рейд на ринках м. Ковеля, порушень порядку збуту водних біоресурсів не виявлено. Далі до рейдової групи приєдналися троє громадських активістів - рибалок. Спільно обстежено р. Турія, поблизу м. Ковель та с. Доротище Ковельського району. Перевірено інформацію від активістів про можливі порушення на водосховищі поблизу с. Мощена, обстежено р. Стохід поблизу с. Тойкут на території Ковельського району. Порушень не зафіксовано.

Волинський рибоохоронний патруль вдячний небайдужій громадськості за допомогу у виявленні порушень та запрошує усіх охочих долучатися до рибоохоронних рейдів. Спільними зусиллями нам вдасться побороти браконьєрство на водоймах Волині.

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360 78 40. Про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Камінь-Каширщині впіймали браконьєрів з сітками

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити