image
 |  0 9 Грудня 2019 | 10:34

Волинський спортсмен – чемпіон Європи з легкої атлетики

Житель села Бихів Сергій Березюк в Берліні на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики виборов золоту медаль.

Спортсмен переміг на дистанції 1500 м (серед спорсменів з УОРА, вадами зору та УРФР), - повідомляють на сайті Любешівської ОТГ.

Сергій Березюк - майстер спорту України, Чемпіон України, Чемпіон та призер міжнародних змагань, член збірної України з легкої атлетики.

Готували спортсмена до змагань тренери ДЮСШ Любешівської селищної ради – Олександр та Степан Борисюки.

На батьківщині чемпіона тепло зустріли не тільки рідні та друзі, але й Любешівський селищний голова, представники райдержадміністрації, вихованці ДЮСШ, учні Любешівської школи та просто ті, кому було цікаво побачити спортсмена і поспілкуватися з ним.

Скромний у спілкуванні, але наполегливий у досягненні своєї мети. І в цьому мали змогу переконатися учасники зустрічі, яка відбулася у форматі діалогу. Питання звучали різноманітні: від спорту – до особистого життя. До прикладу, тренуватися спортсмен розпочав у 16 років, спорт займає практично увесь його час, багато зусиль титулований Чемпіон витрачає на тренування, дотримується правильного харчування та відповідного режиму. На запитання чи є у нього дівчина, Сергій відповів: «Так, є….».

На досягнутому наш знаменитий земляк не зупинятиметься, слідуюча сходинка до спортивного п’ядесталу – Чемпіонат світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк – на другому місці в Україні за рейтингом комфортності

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити