image
 |  11 11 Листопада 2023 | 22:31

Волинський суд продає "вбитий" автомобіль (ФОТО)

Волинський окружний адміністративний суд продає на аукціоні технічно несправний та із значними ушкодженнями легковий автомобіль AUDI A 8 реєстраційний № АС0942СК, 1996 року випуску. 

Про це йде мова на сайті закупівель Prozorro.

Автомобіль перебуває у не робочому стані. Завести автомобіль не можливо через заклинений двигун. Є пошкодження нижньої частини двигуна, а саме заміні підлягає колісний вал, вкладиші, шатуни та поршнева група, або заміна двигуна. Крім того лакофарбове покриття має різнотонність, відшарування, сколи та подряпити, пошкодження правого та лівого покажчиків поворотів, пошкодження переднього бамперу, розбите скло зовнішнього дзеркала з лівої сторони.

Також є сильне забруднення оббивки всіх сидінь, оббивки салону, оббивки багажного відділення, оббивки дверей, панелі приладів та нижньої консолі. Вітрове скло пошкоджено тріщинами, всі шини розтріскалися та непридатні до експлуатації, корозія обох передніх стійок, заднього зварного крила, задньої правої стійки.

Аукціон призначений на 27 листопада. Стартова ціна авто - 120 тисяч гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити