image
 |  2 30 Грудня 2019 | 11:29

Волинян закликають купувати лише легальний алкоголь до новорічного столу

Алкоголь сумнівної якості, без марок акцизного податку встановленого зразка чи придбаний у продавця, котрий не має ліцензії, може завдати непоправної шкоди здоров’ю, - застерігають споживачів в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Саме небайдужість громадян до власного здоров’я сприятиме повній легалізації ринку лікеро-горілчаної продукції, відтак- наповненню бюджету.

Отож, відповідальний споживач повинен перевірити у фіскальному чеку наявність інформації про сплачений роздрібний акциз. Відображена у чеку сума роздрібного акцизу вказує на те, що лікеро-горілчана продукція перебуває у легальному обігу, - наголошують фахівці податкової служби.

«Горілчана продукція, придбана до святкувань без марок акцизного податку чи без сплати роздрібного акцизу, може виявитися сурогатом, що не відповідає жодним стандартам якості. Щоб убезпечитися від споживання такої продукції треба бути уважним та відповідальним споживачем. Отож, просимо кожного напередодні свят подбати про власне здоров’я – купувати лише легальний товар у місцях, що мають ліцензію на продаж підакцизної продукції», - наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.

Читайте також: Розповіли про долю будинку-розвалюхи поблизу Луцької міськради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити