image
 |  0 20 Травня 2022 | 20:42

Волинян закликають розповісти родинні історії зі старих фотографій

Державний історико-культурний заповідник «Стародавній Володимир» оголошує онлайн-презентацію "Український цвіт", якою закликає волинян розповісти родинні історії зі старих фотографій.

Про це пише наукова співробітниця установи Орися Вознюк.

«Історія України унікальна та героїчна, так, як історія нашої великої української родини. Наш родовід не стерти, адже з покоління в покоління ми передаємо найцінніше - світлини. Старі, пожовтілі, потріскані і вицвілі... Минає сотня літ, і ми не знаємо, хто так лагідно посміхається до нас, або чиї очі застигли смутком, чия міцна рука тримає зброю, або по-батьківськи ніжно обнімає свого первістка. У цих світлинах - ціле покоління...

Адміністрація Державного історико-культурного заповідника "Стародавній Володимир" разом з Вами, дорогі читачі пропонує розпочати онлайн-презентацію "Український цвіт".

Умови дуже прості, лише варто відкрити вдома альбом зі світлинами і вибрати оду чи декілька фотографій, написати кілька слів про своїх рідних. Наприклад, хто зображений на світлині, рік (якщо відомо), рід діяльності, особливі сторінки з життя та все, те, що ви би хотіли сказати про свою бабусю чи дідуся.

Нам не важливо чи проживали ваші рідні у Володимирі. Приймаються світлини з усіх куточків України. Для участі варто відмітили в пості Орися Вознюк та Державний історико-культурний заповідник "Стародавній Володимир" або ж написати Орисі Вознюк в особисті повідомлення», - йдеться в дописі.

Адміністрація заповідника кожному учаснику подарує подарунок на історичну тематику Володимира.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити