image
 |  5 19 Листопада 2018 | 16:19

Волинянам не вдалось «насолити» Савченку

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко пояснив волинським шахтарям, чому заходи із перекриттям дороги у місті є недієвими.

Про це йшлося у понеділок, 19 листопада, під час зустрічі голови Волинської облдержадміністрації Олександра Савченка із волинськими шахтарями, - пише Волинь24.

Нагадаємо, 7 листопада, майже сотня волинських шахтарів разом із представниками «Автомайдану Волинь» вийшли з протестом на вулиці Луцька.

Шахтарі вимагали погасити заборгованість із зарплати за три місяці (серпень, вересень, жовтень) та виділити кошти на добудову шахти № 10 «Нововолинська». 

Під час зустрічі Олександр Савченко пояснив, що перекриття працівниками шахт доріг не допоможе їм отримати бажане, а лише створить незручності тим, хто потрапить у зону перекриття.  

«Не хотілося б зараз переходити на кримінальні закони. Але ви мусите зрозуміти, що перекриття доріг мало дає. Це може розізлити лише тих, хто попадає в зону перекриття. Владі ж це не заважає, це заважає мирним мешканцям», – заявив чиновник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не було на чому попіаритись: Савченко в шоці від волинського села

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити