image
 |  5 2 Лютого 2021 | 21:03

Волиняни переважно одружуються з громадянами Польщі та Німеччини

Впродовж 2020 року органи державної реєстрації актів цивільного стану Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Волинській області зареєстрували 165 шлюбів громадян України з іноземцями.

Про це повідомляє Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції у Волинській області, - пише ВолиньPost.

139 інтернаціональних пар поєднали свої долі, скориставшись послугою “Шлюб за добу”. У січні 2021 року 14 подружніх пар українців і громадян інших держав узаконили свої стосунки в рамках пілотного проєкту “Шлюб за добу”.

Зі слів заступниці начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Волинській області Ольги Семенюк, торік 140 чоловіків - наречених обрали для себе дружин - українок. 25 жінок - громадянок інших держав - вийшли заміж за українських чоловіків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку придумали, як боротися із готівкою в транспорті

Як свідчить статистика, найчастіше мешканці Волині одружувались з громадянами Польщі, Німеччини, Росії, Білорусі, Ізраїлю.

Загалом 2020 року із 4669 пар, що одружилися, 667 зареєстрували шлюб в рамках проєкту “Шлюб за добу”. 393 подружжя розлучилося.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити