image
 |  7 8 Вересня 2021 | 21:40

Волиняни стали призерами чемпіонату Європи з радіопеленгації (ФОТО)

З 28 серпня по 03 вересня 2021 року в місті Бансько Болгарія проходили чемпіонат Європи із радіопеленгації серед юніорів та дорослих та чемпіонат світу із радіопеленгації серед юніорів.

Про це повідомили в Управлінні у справах молоді та спорту ВОДА.

Змагання відбувалися у гірській місцевості з перепадом висот понад 200 метрів в лісових масивах. До складу національної збірної України увійшли спортсмени Федерації радіоспорту міста Луцька Іщук Владислав, Гупало Ольга серед юніорів та Іщук Вікторія в категорії ж-14, Бойко Юліана в категорії ж-16. 

Отож, у підсумку змагань Іщук Владислав став володарем двох золотих нагород в спринті і радіо орієнтуванні та виборов золоту медаль в команді України на класичній дистанції 3,5 мгц.

Гупало Ольга стала бронзовою призеркою на дистанції радіо орієнтування, поступившись спортсменці з Чехії всього на 27 секунд.

Іщук Вікторія в категорії ж-14 в складі збірної команди України здобула золоту та бронзову медалі на класичних дистанціях.

Щиро вітаємо волинських спортсменів з високими досягненнями та нагородами, а також тренерів – Заслуженого тренера України Долинського Анатолія, майстра спорту України Долинського Ігоря та майстра спорту України Петрочука Дмитра!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку відбувся дводенний лицарський турнір «Середньовічний Лучеськ» (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити