image
 |  4 22 Червня 2018 | 18:01

Волиняни виграли «домашній» «Кубок дружби» серед команд регіональних управлінь СБУ

На Волині відбулися двадцять сьомі щорічні спортивні змагання «Кубок дружби» серед команд регіональних управлінь Служби безпеки України.
Про це 22 червня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Прес-центрі СБ України.
Цьогоріч у турнірі взяли участь представники управлінь СБ України у Волинській, Тернопільській, Рівненській та Хмельницькій областях.
Команди змагались у семи видах спорту: міні-футбол, настільний теніс, стрільба, волейбол, шахи, плавання та легка атлетика.
У вступному слові начальник Управління СБ України у Волинській області Юрій Фелонюк зазначив, що такі спортивні змагання сприяють згуртуванню співробітників та висловив переконання, що учасники вкотре доведуть, що разом ми – сила.
У напруженій боротьбі «золото» змагань здобула команда Управління СБУ Волинської області, «срібло» – УСБУ в Хмельницькій області, «бронза» дісталась УСБУ в Рівненській області.
Нововведенням цьогорічних змагань стала поява перехідної нагороди «Кубок дружби», яка вже в наступному році дістанеться новому переможцю.
Під час заходу хвилиною мовчання присутні також вшанували співробітників тернопільського та волинського Управлінь – підполковника Руслана Муляра та капітана Віктора Мандзика, які загинули, виконуючи бойові завдання на сході країни.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити