image
 |  11 19 Листопада 2020 | 21:18

Волиняни з літа домагаються відновлення маршруту рейсового автобуса «Луцьк–Годомичі» (ВІДЕО)

Жителі села Крижівка Рожищенського району скаржаться на скасування маршруту Луцьк-Годомичі. Рейсовий автобус «Луцьк – Годомичі» не курсує два місяці, не їздив транспорт і влітку. 

Про це розповіла «Суспільному» місцева жителька Марія Бречко.

«Ціле літо маршрутки не було, у вересні вона поїздила два-три тижні, і знову не хоче перевізник їздити. Не знаємо, в чому причина. Раніше перевізник казав, що в нас погана дорога, але вже зробили дорогу», - каже місцева жителька Тетяна Грабовець.

Рейсом «Луцьк-Годомичі», зі слів місцевої жительки Марії Бречко, було зручно доїжджати на роботу у районний та обласний центри.

«Чому рейс відмили місцеві не знають. За роз’ясненням зверталися до обласної адміністрації. Скаржилися на урядову «гарячу лінію», там переадресували людей з проблемою доїзду до посадовців облдержадміністрації. А звідти люди отримують відписки», - розповідає Марія Бречко.

Начальниця відділу транспорту обласної державної адміністрації Наталія Остапкович розповідає: рейс не відміняли. Перевізник припинив перевезення через нерентабельність.

«Маршрут визначався суб’єктом конкурсу, але ніхто не подався, зараз знову буде оголошений конкурс і будуть мати можливість перевізники брати участь у ньому», - каже посадовиця.

Зі слів Наталії Остапкович, на сьогодні до Крижівки здійснюється перевезення за маршрутом «Луцьк-Криничне» двічі на день, це о 9 годині ранку та у вечірній час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині громада просить забезпечити транспортне сполучення

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити