image
 |  2 6 Грудня 2020 | 10:48

Волиняни задоволені роботою господарського суду

У Господарському суді Волинської області завершилось анонімне опитування відвідувачів суду. Опитування було проведено з метою виявлення об’єктивної оцінки якості роботи суду, розвитку діалогу між судовою владою та суспільством.

Про це йдеться на офіційному сайті Господарського суду Волинської області.

Всього в опитуванні взяло участь 30 осіб, які заповнили 30 паперових анкет. Відвідувачам суду було запропоновано відповісти на 12 доволі простих запитань. Варто зазначити, що за віковим критерієм 65,5% респондентів - 26-39 років; 25,5% респондентів - 40-59 років. За наявністю вищої юридичної освіти 100% мають повну вищу. Також більшість респондентів є адвокатами по справах – 59% опитаних.

Щодо зручності умов перебування в суді за шкалою від 1 до 5 - 87% оцінили зручність перебування на 5 балів, решта - 4 бали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині лунали вибухи: відомо, що трапилося (ФОТО)

На запитання: «Оцініть, будь ласка, від 1 до 5 балів ставлення працівників суду до відвідувачів, їх доброзичливість та професіоналізм» - 88% оцінили професіоналізм працівників на 4 бали, інші 12% - на 5 балів.

Щодо оцінки дотримання строків та процедур розгляду справ суддями переважна кількість респондентів оцінила добре - 94%, відмінно - 4 % та задовільно - 2% .

На запитання: «Який найбільш зручний для Вас спосіб звернення до суду для отримання необхідної інформації» - 50 % респондентів відповіли - письмовий запит, 25% - сайт, 25%- електронна пошта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обдерті стіни та бруд: у Луцьку голова ОСББ забула про благоустрій у під'їзді (ФОТО)

Отримані відповіді учасників під час опитування свідчать про позитивні висновки щодо якості роботи Господарського суду Волинської області.

Результати анонімного опитування відвідувачів суду взяті до уваги та будуть враховані у подальшій роботі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити