image
 |  4 20 Березня 2019 | 16:12

Волинянин давав хабаря заступнику одного із відділів поліції

Слідчі детективи поліції Волині завершили розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст. 369 Кримінального кодексу України за фактом пропонування та надання жителем області неправомірної вигоди заступнику одного із відділів поліції. Правопорушнику оголосили підозру, матеріали кримінального провадження скеровано до суду.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Нагадаємо, в січні слідчі детективи у співпраці із співробітниками Волинського управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України за процесуального керівництва прокуратури області викрили волинянина, котрий пропонував і надавав неправомірну вигоду заступнику одного із відділів поліції за вирішення питання про повернення майна вилученого під час обшуку по кримінальному провадженні. Правопорушнику оголосили про підозру за ч.3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Нині матеріали провадження скеровані до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі-Волинському член ДВК принципово спілкується мовою окупанта

Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити