image
 |  259 14 Червня 2024 | 15:17

Волинянин нарубав дерев у парку «Цуманська Пуща» на 275 тисяч гривень

Місцевий мешканець, перебуваючи на території Ківерцівського національного природного парку «Цуманська Пуща», здійснив незаконну порубку дерев на суму 275 тисяч гривень.

Про це йде мова у інформації про результати діяльності Луцької окружної прокуратури на території міста Луцька та Луцького району за 2023 рік, - пише ВолиньUA.

За результатами здійснення досудового розслідування 25.12.2023 до суд скеровано обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який перебуваючи на території Ківерцівського національного природного парку «Цуманська Пуща», здійснив незаконну порубку дерев, внаслідок чого інтересам держави в особі філії «Ківерцівське лісове господарство» ДСГП «Ліси України», завдано шкоду на суму 275 тис. гривень.

Вироком суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочину за ч. 4 ст. 246 КК України, цивільний позов прокурора про стягнення із обвинуваченого 275 тис грн. збитків, завданих вчиненням кримінального правопорушення, задоволено у повному обсязі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі люди продовжують зносити сміття у місце з якого перенесли контейнери

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити