image
 |  9 24 Березня 2020 | 11:45

Волинянин перерахував 32 тисячі гривень шахраям за трактор

На Волині у Камінь-Каширському районі чоловік перерахував 32 тисячі гривень інтернет-шахраям.

Про це інформує Камінь-Каширський Відділ Поліції.

Незважаючи на постійні застереження, які систематично виходять в засобах масової інформації, довірливі громадяни продовжують потрапляти на «гачок» до аферистів.

Так, 23-го березня до Камінь-Каширського відділу поліції надійшла заява про шахрайство від 26-річного жителя району.

Встановили, що чоловік перерахував грошoві кошти в сумі 32 000 гривень на картковий рахунок продавця за придбання трактора Т-25. Однак, замовленого товару не отримав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Московські церкви кишать коронавірусом»: після відвідин Почаївської Лаври захворіло 8 людей

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення осіб-шахраїв, місця їх перебування та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Тож, поліція Камінь-Каширського відділу поліції закликає громадян не здійснювати покупок на сумнівних сайтах, а також перераховувати кошти за товар тільки після його отримання.

А якщо Ви вже стали жертвою подібного злочину, своєчасно звертайтеся в поліцію по телефону «102», або в чергову частину відділу поліції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити