image
 |  2 2 Грудня 2021 | 17:14

Волинянин під час конфлікту випадково порізав себе ножем

У Любомлі чоловік через необережність впав на ніж та отримав поранення грудної клітки. Його швидкою госпіталізували у лікарню.

Про це інформують Волинські Новини.

Трагедія трапилася 1 грудня у вечірню пору. Чоловік, тримаючи ніж у руках, з власної необережності впав та отримав поранення грудної клітки. Рідні, які стали свідками, викликали швидку допомогу.

Як розповів завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Лінік, до медиків надійшло повідомлення о 18:55. Повідомлялося, що чоловік отримав ножове поранення. При огляді медики діагностували різану рану грудної клітки. 32-річного постраждалого госпіталізували у Любомльське ТМО для надання кваліфікованої допомоги.

Інформацію підтвердили у пресслужбі ГУНП у Волинській області, зазначивши, що 1 грудня о 23:53 у поліцію надійшло повідомлення від чергового КНП Любомльське ТМО про те, що цього дня близько 18:20 у Любомлі раптово виник конфлікт між власником домогосподарства та сином співмешканки, 1992 року народження, інвалідом 2-ї групи з дитинства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал навколо музею Липинського: позиція директора та депутата Волиньради

Останній із власної необережності під час падіння з висоти власного росту отримав проникаюче ножове поранення грудної клітки, наштовхнувшись на ніж, який тримав у руці.

Чоловіка госпіталізували у реанімаційне відділення КНП Любомльської ТМО.

Наразі вирішують питання про внесення відомостей до ЄРДР за статтею 128 KK України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити