image
 |  9 20 Червня 2022 | 14:17

Волинянин повернувся з війни до рідних з букетами квітів

Нововолинець Богдан Грисюк перебував на фронті 110 днів, починаючи від зловісного ранку 24 лютого. І повернувся до рідного міста аби подарувати мамі та коханій величезні букети квітів.

Про це пишуть на сторінці «Наше місто».

На запитання, де саме йому із зброєю в руках доводилося захищати рідну землю від окупантів весь цей, надзвичайно складний період, хлопець відповів: «Як розвідник артилерії бував у різних напрямках, де 80-а десантно-штурмова бригада брала участь у бойових діях».

Богдан навчався у школі №3 та Нововолинському обласному науковому ліцеї-інтернаті. Потім вступив у Львівську політехніку.

Так склалося, що взяв академвідпустку й пішов на строкову службу. А після її закінчення підписав контракт з ЗСУ, на службу в аеромобільні війська.У рідне місто потрапив в короткотермінову відпустку, а далі навчатиметься на офіцерських курсах.

Юнак задоволений, що так склалася його доля. У Нововолинську живуть його батьки, молодший брат Назар. А ще – кохана дівчина. Саме їй і мамі призначалися ці красиві квіти.

На питання, чи скоро закінчиться війна, хлопець каже: «Ще треба буде трохи повоювати».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити