image
 |  0 9 Липня 2019 | 09:14

Волинянин просить допомоги у зборі коштів на термінову операцію

Станіслав Нестерчук із Старовойтова, що на Любомльщині, просить допомогти йому коштами на термінову операцію, аби уникнути інвалідності в молодому віці.

Майже всю необхідну суму вже зібрано, лишилось ще знайти 4 тисячі гривень, повідомляє Кордон.

У хлопця виявили двобічний коксаортроз із болевим синдромом контрактура кульшових суглобів, він потребує термінової заміни колінних суглобів. Станіслав – сирота, тож допомогти з рідних йому нікому. Через малоспроможність у пересуванні заробити необхідні гроші для операції та реабілітації самостійно теж не може.

Вартість операції 45 тисяч гривень. Завдяки чуйним людям йому вдалося назбирати вже 40 700 гривень, з яких 10 тисяч гривень виділила Рівненська сільрада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині живе унікальна 7-річна дівчинка з 60-річним біологічним віком

«Безмежно вдячний всім небайдужим до мене людям, які допомагають зібрати ці кошти. У мене надія лише на сторонніх осіб. Лишилось зібрати всього 4 тисячі гривень, щоб мені могли зробити операцію в Луцьку чи в Любомлі. Це порівняно невелика сума, але мені нема де її взяти. До того ж, операції передує ще обстеження та аналізи, які теж платні», – каже хлопець.

Допомогти Станіславові дозбирати омріяну суму можна, переказавши кошти на його особисту картку ПриватБанк 5168 7554 3341 2794.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити