image
 |  5 13 Серпня 2023 | 18:27

Волинянин шантажував жінку через інтимні фото

Ледь не потрапив за ґрати чоловік, який шантажував лучанку її інтимними фото. Чоловік вимагав у неї 4 тисячі 500 доларів за нерозповсюдження. Натомість отримав умовне покарання від Хмельницького міськрайонного суду.

Про це пишуть Волинські новини.

З матеріалів справи вбачається, що Максим Р. у 2021 році отримав доступ до фотографій інтимного характеру, на яких зображена жителька Луцька. З березня по червень він писав жінці в Instagram та Viber, вимагаючи надіслати йому 2-4,5 тисячі доларів. В разі неотримання грошей погрожував розповсюдити інтимні фото потерпілої.

Лучанка боялася, що фото дійсно будуть опубліковані, тож 28 квітня надіслала шантажисту частину суми – п’ять тисяч гривень.

Між прокурором та злочинцем була укладена угода про визнання винуватості. Про Максима Р. відомо, що він раніше судимий, нині одружений, з березня минулого року перебуває на військовій службі.

Суд затвердив угоду, проти якої потерпіла не була проти, та визнав винним Максима Р. у кримінальному правопорушенні, передбаченому ч.1 ст.189 КК України. Чотири роки реального покарання йому замінили двома роками іспитового терміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сума накладених штрафів за продаж сурогату у Луцьку складає понад 40 тисяч

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити