image
 |  0 13 Грудня 2019 | 13:02

Волинянин скоїв ДТП на Житомирщині: автобус перекинувся (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 грудня близько 18:50 поблизу м. Новограда-Волинського. У результаті ДТП травми отримали четверо людей. Поліцейські встановлюють усі причини та обставини події.

Про це інформує пресслужба поліції Житомирської області.

Автобус MAN прямував з Дніпропетровщини до Польщі. Попередньо, водій транспортного засобу, 37-річний житель Волині, виїжджаючи на об’їзну дорогу Київ-Чоп поблизу м. Новограда-Волинського, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де автобус перекинувся.

У результаті ДТП травми отримали четверо людей: другий водій автобуса, 45-річний рівнянин, та ще троє пасажирів – 35-річний волинянин, 45-річна жителька Кіровоградської області та 29-річний житель Житомирщини. Їх доставили до Новоград-Волинської лікарні, де медики діагностували у них забої та рани.

Читайте також: На Волині повідомили про підозру поліцейському, який збував наркотики

Поліцейські встановлюють всі причини та обставини події. Попередня правова кваліфікація – ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити