image
 |  0 29 Грудня 2018 | 15:52

Волинянин скоїв розбійний напад і заволодів машиною

Слідчі Луцького відділу поліції повідомили 32-річному жителю Луцька про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж із застосуванням насильства. Підозрюваному загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

У ніч на 28 грудня, в під’їзді будинку по вулиці Кравчука в Луцьку зловмисник побив і пограбував 27-річного місцевого жителя. Правопорушник відібрав у лучанина мобільний телефон «Samsung J5» та ключі до автомобіля «BMW», яким згодом скористався.

Від оперативного чергового ГУНП в області поліція, задіяна до охорони публічної безпеки в обласному центрі, отримала орієнтування із детальним описом правопорушника. За описом піший наряд з патрульних поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії України, затримали підозрюваного у вчиненні пограбування чоловіка. Його доставили у Луцький відділ поліції.

Оперативники встановили особу правопорушника, ним виявився неодноразово раніше судимий 32-річний житель Луцька. Його затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі на автостанції бидло дало «тягла» бидлу

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 ( грабіж із застосуванням насильства) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає, зокрема, до семи років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити