image
 |  0 20 Грудня 2018 | 14:51

Волиняни вбили двох лосів на території Національного природного парку

Камінь-Каширський відділ Маневицької місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинене п’ятьма мешканцями селища Любешів незаконне полювання на територіях природно-заповідного фонду.

Про це інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Увечері 17 вересня 2017 року чоловіки, перебуваючи з мисливськими собаками на території Національного природного парку «Прип'ять-Стохід» поблизу урочища «Бучинська дача» у Любешівському районі Волинської області, здійснили незаконний відстріл двох лосів.

В подальшому мисливці, які розчленували убитих тварин та завантажили незаконно добуту продукцію полювання в джип, були виявлені працівниками Державного підприємства «Любешівське лісомисливське господарство». Одному з них вдалося втекти з місця злочину.

Унаслідок протиправних дій зловмисників користувачу мисливських угідь – Любешівській районній громадській організації Українського товариства мисливців та рибалок заподіяно шкоду на загальну суму 80 000 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянину за вбивство знайомої «світить» до 10 років

Чотирьом учасникам незаконного полювання повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 248 КК України. Ще одного мисливця розшукують.

Триває досудове розслідування.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити