image
 |  203 22 Лютого 2024 | 21:13

Волинянин вдарив ножем чоловіка на вокзалі на Хмельниччині

На Волині розшукали і затримали зловмисника, який на залізничному вокзалі з ножем напав на перехожого.

Про це повідомляє поліція Хмельниччини, пише ВолиньUA. 

Потерпілий житель міста Бердичів отримав тяжкі тілесні ушкодження, тож за скоєне затриманому загрожує до 8 років ув’язнення. 

Подія сталася на початку лютого цього року на залізничному вокзалі міста Шепетівка. 44-річний житель Волинської області серед білого дня у залі очікування вокзалу завдав декілька ударів ножем 40-річному чоловікові та втік з місця події. Свідки викликали швидку та поліцію. Медики діагностували у потерпілого тяжкі травми та госпіталізували його до місцевої лікарні.

Зловмисник раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі та особливо тяжкі злочини, в тому числі і за вбивство. Загалом чоловік провів у місцях позбавлення волі більше 20 років.

21 лютого, оперативники відділу кримінальної поліції Шепетівського райуправління поліції затримали його у місті Ковель, що на Волині.Слідчі за процесуального керівництва прокуратури оголосили зловмиснику підозру за умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі.

На період досудового розслідування суд взяв підозрюваного під варту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині судитимуть сина бізнесмена і депутата

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити