image
 |  160 12 Лютого 2024 | 17:44

Волинянин відзначив своє 90-річчя (ФОТО)

Поважний ювілей - 90-річчя - відзначив 11 лютого 2024 року, житель села Гончий Брід Мефодій Тимофійович Рудік.

Про це інформують на сайті Колодяжненської громади, - пише ВолиньUA.

Привітати чоловіка з днем народження завітали секретар сільської ради Павло Кухта, староста Світлана Ничепорук, директор Центру культури, дозвілля та спорту Юлія Михайлова, працівник культури Зінаїда Дудік.

Мефодій Тимофійович ще жвавий та активний на свої літа, навіть тримає невелику господарку. Гостей зустрів привітно і святково вбрався - у вишиванку. І, опісля привітань, не відпустив з порожніми руками - подарував власноруч виготовлені кошики, бо має за хобі плетіння такого корисного в господарстві інвентарю.

Усе життя наш ювіляр тяжко працював - в колгоспі та на машинобудівному заводі у Ковелі. Разом з дружиною, яка рік тому, на жаль, вже відійшла у Вічність, народили і виховали троє дітей. У Мефодія Тимофійовича шестеро онуків та троє правнуків. Окремі з них - внук та внучатий зять - нині захищають Україну. Дідусь говорить про це із гордістю та болем водночас, бо не думав, що застане війну ще й на схилі літ (адже на Другу світову припало його дитинство).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громада на Волині хоче віддати в довгострокову оренду понад 30 гектарів землі

До слова, для ювіляра та його родини завжди була важливою духовність, тож вони серед фундаторів місцевого храму. Нині Мефодій Тимофійович з глибокою вірою підносить в Небеса молитву, аби Господь захищав його рідних і всіх українських військових, і просить про Перемогу для України. А ми щиро зичимо ювіляру діждати цього славетного і найбільш очікуваного часу, а також бажаємо усіх життєвих гараздів, доброго здоровʼя і довгих літ життя!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити