image
 |  0 5 Червня 2022 | 15:46

Волинянин, який вбив тестя і тещу, лікуватиметься у психіатричній лікарні

Прокурори Ковельської окружної прокуратури скерували до суду клопотання про застосування до 33-річного жителя Ковеля, який убив тестя і тещу, примусових заходів медичного характеру у виді госпіталізації до закладу надання психіатричної допомоги із суворим наглядом.

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Уранці 01 березня 2022 року чоловік завдав родичам численних ударів ножем.

Унаслідок отриманих травм 55-річний потерпілий помер одразу, а 54-річна жінка – згодом у лікарні.

Судово-психіатрична експертиза засвідчила, що громадянин у момент скоєння злочину перебував у стані неосудності через наявне у нього психічне захворювання, відтак матеріали провадження скеровані до суду з клопотанням про застосування до нього примусових заходів медичного характеру.

Далі – слово за судом.

Довідково: згідно ч. 5 ст. 94 КК України госпіталізація до психіатричного закладу із суворим наглядом може бути застосована судом щодо психічно хворого, який вчинив суспільно небезпечне діяння, пов’язане з посяганням на життя інших осіб, а також щодо психічно хворого, який за своїм психічним станом і характером вчиненого суспільно небезпечного діяння становить особливу небезпеку для суспільства і потребує тримання у психіатричному закладі та лікування в умовах суворого нагляду.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити