image
 |  4 28 Травня 2021 | 21:21

Волинянин за те, що наловив риби, постане перед судом

За процесуального керівництва прокурорів Ковельської окружної прокуратури 43-річному приватному підприємцю, жителю села Дольськ Ковельського району, повідомлено про підозру у незаконному зайнятті рибним добувним промислом, що заподіяло істотну шкоду (ч. 1 ст. 249 КК України).

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Уночі 14 травня 2021 року чоловік за допомогою заборонених знарядь лову (монониткових сіток) виловив із озера в рідному селі в період нересту 229 рибин цінних порід, заподіявши рибному господарству України збитків на понад 19 тисяч гривень.

Виявили протиправні дії волинянина працівники Волинського рибоохоронного патруля Управління Держагенства рибного господарства в області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині створили Наглядові ради при закладах комунального підпорядкування

Незаконний улов та сітки у нього вилучили.

Зауважимо, що за незаконне зайняття рибним добувним промислом, що заподіяло істотну шкоду, санкцією ч. 1 ст. 249 КК України передбачено покарання у виді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити