image
 |  4 11 Листопада 2019 | 21:42

Волинянин зберігав у своєму домі зброю та боєприпаси

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами. Волинянину загрожує, зокрема, до семи років позбавлення волі.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

У суботу, 9 листопада, у селі Хворостів Володимир-Волинського району під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 33-річного місцевого жителя оперативники вилучили гладкоствольну рушницю, приклад до рушниці, патрони 16 калібру, 77 капсулів до мисливських патронів та понад 100 г. речовини схожої на порох. Небезпечні предмети чоловік зберігав у будинку в шафі.

Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Читайте також: Трагедія на Волині: водій на «BMW» збив 18-річного хлопця

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити