image
 |  4 24 Жовтня 2021 | 16:11

Волинянина судили через насильство: дружина не прийшла

На Волині чоловіка судили за домашнє насильство.

Про це інформує Район.Камінь-Каширський.

11 серпня, близько 23:00, ідеться в постанові Камінь-Каширського районного суду, мешканець громади вчинив домашнє насильство стосовно дружини: ображав її нецензурною лайкою, намагався вчинити бійку. При цьому насильник був у стані алкогольного сп`яніння.

Під час розгляду справи підсудний вину у вчиненні домашнього насильства фактично визнав частково та пояснив, що дружина не раціональне використовує кошти, у зв`язку з чим виникла суперечка, під час якої він ображав її нецензурними словами.

Потерпіла у судове засідання не з`явилася і причину неявки не повідомила, хоча у встановленому законом порядку була повідомлена про час, дату та місце розгляду справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На новій волинській дорозі встановлять знаки, автопавільйони та вбиральні (ФОТО)

Винуватість підсудного у вчиненні зазначеного адміністративного правопорушення підтверджується дослідженими у судовому засіданні доказами.

Так, з письмових пояснень дружини від 11 серпня 2021 року вбачається, що 11 серпня 2021 року близько 22 год. 30 хв. її чоловік прийшов додому у стані алкогольного сп`яніння і почав безпричинно до неї чіплятися, виражався у її сторону нецензурними словами, погрожував фізичною розправою, намагався нанести тілесні ушкодження та вигнав усіх з будинку.

З письмових пояснень свідка від 11 серпня 2021 року вбачається, що 11 серпня 2021 року близько 22 год. 30 хв. її батько прийшов додому у стані алкогольного сп`яніння, між ним та її матір`ю винила сварка, в ході якої батько нецензурними словами ображав її матір, голосно кричав, погрожував фізичною розправою, намагався нанести матері тілесні ушкодження та вигнав усіх з будинку.

Суд визнав його винним за частиною другою статті 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення й наклав стягнення у виді штрафу у розмірі одинадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 187 (сто вісімдесят сім) гривень. та 454 гривні судового збору на користь держави.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити