image
 |  2 17 Лютого 2020 | 17:04

Волинянина, який з ножем нападав на жінок, взяли під варту

Нововолинський міський суд задоволив підтримане прокурорами Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури клопотання слідчих поліції про обрання 23-річному мешканцю Нововолинська, якого підозрюють у розбоях, запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волинської області.

Уночі 15 грудня 2019 року молодик проник у квартиру в будинку на вулиці Святого Володимира у шахтарському місті й, погрожуючи господині помешкання ножем та здушуючи її руками за шию, заволодів 4100 грн.

Увечері 11 лютого 2020 року неподалік гаражів на вулиці Лісній у Нововолинську він напав на неповнолітню перехожу і, так само погрожуючи ножем та шарпаючи дівчину за одяг, відібрав мобільний телефон вартістю 3000 грн.

Затримали зловмисника 15 лютого 2020 року завдяки скоординованим діям правоохоронців.

Читайте також: Волинянин звернувся до поліції з «чистосердечним» і отримав штраф

Йому оголошено про підозру у вчиненні розбоїв, у тому числі з проникненням у житло, і найближчих 60 днів він перебуватиме під вартою.

Триває досудове розслідування. Встановлюється причетність молодика до скоєння інших злочинів.

До слова, за вчинення розбоїв із проникненням у житло Кримінальним кодексом України передбачено відповідальність у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити