image
 |  18 9 Грудня 2021 | 21:19

Волинянка єдина в Україні написала радіодиктант без помилок

Волинянка Галина Шура стала переможницею цьогорічного всеукраїнського радіодиктанту. З-поміж 14,5 тис. учасників, які прислали свої роботи на перевірку, вона єдина не допустила жодної помилки. Відомо, що жінка працює у школі села Комарове Ковельського району.

Про це повідомляють Волинські новини.

Про результати перевірок радіодиктанту національної єдності на «Українському радіо» повідомили у четвер, 9 грудня. Відомо, що без жодної помилки цьогорічний радіодиктант написала жителька Волині Галина Шура. Про себе жінка повідомила, що вона проживає у селі Комарове Ковельського району, працює у НВК «Загальноосвітня школа-дитсадок», щоправда, посаду не уточнила.

Відомо, що однієї помилки припустились лише троє учасників, які здавали свої роботи на перевірку. Йдеться про Наталію Палій з Львівської області, Максима Слюсаревського з Києва та Юлію Шекет (звідки вона, не вказано). По дві помилки зробили 12 учасників диктанту. Всього на перевірку до «Українського радіо» надійшло 14,5 тис. листів.

Нагадаємо, радіодиктант до дня української писемності та мови українці писали 9 листопада. Цьогоріч його диктував Юрій Андрухович, він зачитав уривок зі своєї нової книги. У соцмережах письменника розкритикували за дуже швидкий темп начитки, через що багато хто не встигав перевірити написане.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли деталі про унікальність автентичних дверей Луцька (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити