image
 |  4 30 Травня 2020 | 22:45

Волинянка пройшла «7 кіл пекла», поки дочекалася результатів на COVID-19

Волинянка розкритикувала владу через довгі очікування результатів тестування на коронавірус.

Про свій прикрий досвід написала Олена Маюк у соцмережі facebook.

"Люди працюють на межі. У мене таких як ви - термінових - 2 тисячі зразків". Таку телефонну розмову мені передали в амбулаторії, де я здала з дитиною тест на коронавірус. Бо здати ПЛР-тест - це обов'язкова умова у підготовці до планової операції.

5 днів: дзвонила, тисла, а потім і плакала, благаючи надати результат. Ми просто не могли чекати довше. А тим часом Міністерство охорони здоров'я України так красномовно щодня звітує: у нас все під контролем, всі можуть, всім роблять, всім вдається... Цікаво, де живуть усі ці люди, у яких усе по плану і їм так усе вдається. Бо це точно не мої співгромадяни, інакше все було б... інакше.

Ми пройшли сім кіл пекла, поки дочекалися результатів. І раптом натрапляю на статтю: спроможність лабораторії на Волині - максимум 150 тестів на добу, а ще тисяча - в очікуванні. То чому ж усі чинуші мовчать? Чому не закуплять новітнє обладнання в лабораторії, щоб я і моя дитина не мучилися в очікуванні й здогадках, тим паче, коли йдеться не просто про здоров'я, а життя...? Ми що вже епідемію подолали? Чи далі все і всіх мине?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині лісники збудували готель для VIPів

Нічого доброго у нас не буде, доки система охорони здоров'я буде такою ницою, доки гнатимуть цифри заради цифр, а не показуватимуть реальний комфорт і результат", - написала пані Олена.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити