image
 |  16 30 Травня 2020 | 08:49

На Волині лісники збудували готель для VIPів

Лісники збудували у лісі готель для VIPів. У простих платників податків доступу до цих будинків не буде. На Волині вже збудовані всі школи, відремонтовані дороги і лишилось далі будувати готелі для високопоставлених гостей.

На Волині у державному лісгоспі створили розкішну резиденцію для особливих гостей. Мова - про Звірівське мисливське господарство, на території якого розташований готель, де зупиняються поважні персони. Зазначимо, що він не поступається світовим курортам найвищого рівня. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «КАМАЗ» у дружини, «BMW» 730 у чоловіка: що в декларації звичайного волинського лісника

Раритетні меблі, дорогий посуд, розкішні спальні та санвузли. І уся ця краса посеред лісу, в оточені штучних водойм, стаєнь з кіньми та вольєрів з оленями і фазанами.

До слова, про усе це добро уже років 10 знають на Волині саме як підпільний готель. Проте на папері будівля прописана, як мисливський будиночок. З власних джерел нам стало відомо, що у Звірівському господарстві цілий минулий тиждень гостював чи не увесь керівний склад волинської обласної державної адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кватирко має піти! Це – єдиний спосіб зберегти наші ліси для нащадків, – депутат Волиньради

Будинок ще ніби не запущений в експлуатацію, але зі слів начальника управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватикро повідомляє, що ніхто не відпочиває в готелі. Потім він же повідомив, що заклад працює в тестовому режимі. І Олександр Кватирко заплутався в словах, чи то готель чи то будинок мисливця.

Звісно, будь-хто може забронювати цей будинок, але про нього взнаємо лише із сюжету «Аверсу». Так би мовити, цей будинок був у таємниці і не афішувався для посторонніх осіб. Але розповідають, що саме Олександр Кватирко організував тижневий відпочинок для керівників Волинської адміністрації.

Детальніше - в сюжеті «Аверсу».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити