image
 |  0 22 Січня 2021 | 18:19

Волинянка вже рік не може покарати винних у смерті чоловіка

Майже рік у селі Тарасове, що під Луцьком, не стихають розбірки між двома місцевими родинами, які відверто ворогують і з’ясовують стосунки. Почалося усе зі смерті чоловіка біля однієї з місцевих крамниць. Його родичі впевнені, що причина смерті – сурогат, придбаний в магазині. Це категорично заперечують власники продуктового.

А далі – нові конфлікти з побоями, і зрештою… низка кримінальних проваджень. 

Чоловіка Оксани Горошко Вадима знайшли мертвим на літньому майданчику біля магазину ще торік, у лютому. Жінка розповідає: тоді, аби уникнути відповідальності ні продавчиня, ні власники, які живуть в притул до крамниці, й постійно там бувають, впродовж кількох годин не зателефонували в швидку чи поліцію. Тіло чоловіка виявила племінниця, і відразу забила на сполох. Тоді й з’їхались усі відповідні служби.

Дружині Оксані вручили заключення з причиною смерті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погуляйко в місяць отримує 6 зарплат досвідченого вчителя

“Пише: гостре отруєння етиловим спиртом. Люди говорили по селі, що з цього магазина в той вечір коли вже мого чоловіка повезли, то вивозили з того магазину горілку, вилучали”, – каже жінка.

Детальніше - у сюжеті 12 каналу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити