image
 |  2 3 Липня 2023 | 18:23

Волинянки взяли участь у фестивалі «Етнохутір» в Ізраїлі

Володимирчанка Ірина Смірнова і лучанка Анна Циплюк взяли участь у фестивалі «Етнохутір», що відбувся в ізраїльському Тель-Авіві.

Про це пише газета Слово правди.

За словами Ірини Смірнової, «Етнохутір» – найпотужніша українська культурна подія в Ізраїлі, яка уже декілька років поспіль обʼєднує ізраїльтян та українців і стала міжнародним родинним святом.

«Мали честь з Анною Циплюк знову взяти участь у фестивалі і разом з іншими майстрами прикладного мистецтва та творцями модного одягу в етностилі представляли спільний проєкт, наше дітище від «Вишиванки княжого граду»та «Меценати для солдата» – «Нить продовження життя», де мають змогу в рамках реабілітації вишивати мами та дружини Небесних воїнів, – інформує знана на Володимирщині волонтерка й майстриня вишивки стрічками.- Емоції зашкалюють. Тепла атмосфера, гостинний прийом та неймовірні люди оточували нас протягом дня».

Понад сорок авторських виробів, серед яких – вишиті сорочки, сумки, ляльки-мотанки, представили майстрині на ярмарку і майже усі їх розпродали поціновувачам українських національних мотивів. Частину коштів спрямують на потреби ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині відбувся благодійний ярмарок в підтримку ЗСУ (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити