image
 |  5 9 Січня 2018 | 07:59

Володимир-Волинська птахофабрика запускає виробництво курятини під новим брендом

Володимир-Волинська птахофабрика, яка входить в групу компаній Openmind, запускає виробництво курятини під новим брендом – «Епікур».
Про це 09 січня 2018 року повідомляє сайт «ПроАгро» з посиланням на «Діло».
У вересні 2017 року співвласник компанії Олексій Коваленко анонсував запуск нової торговельної марки, більш преміальної в порівнянні з «Чебатурочкою».
Технологія вирощування, яку ми плануємо використовувати, має більш високу собівартість. У той же час за рахунок ефективності виробництва це подорожчання буде не таким значним. Ціни будуть вищими за середні, але подорожчання не буде різким - ми хочемо дати можливість людям спробувати нашу продукцію. Це наша ціна входу на ринок, надалі рівень цін буде визначати економіка виробництва і попиту відповідно, - відзначив Коваленко.

За його словами, частина потужностей буде віддана під виробництво нової продукції.
Наскільки ця квота буде великою, залежить від ринку - від того, як відреагує покупець. Реалізація інвестпроекту безпосередньо пов'язана з поліпшенням якості продукції та сприятиме збільшенню цієї квоти. Тому ми і зберігаємо поки дві торгові марки, - говорить Коваленко.

Нова продукція буде продаватися в мережевій роздрібній торгівлі. Продукція під ТМ «Чебатурочка» буде і далі реалізовуватиметься через мережу фірмових франчайзингових магазинів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити