image
 |  4 24 Грудня 2020 | 19:39

Володимир-Волинська райрада позбавила інші громади району спільного Будинку культури та бібліотеки

Володимир-Волинська районна рада без будь-якого попереднього обговорення вирішила передати міській громаді майнові комплекси районного Будинку культури та районної бібліотеки, чим позбавила майна спільної власності інші громади колишнього району, зокрема Зимнівську, Оваднівську та Устилузьку.

Про це зокрема написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат Устилузької міської громади від ВО «Свобода» Павло Карпюк.

«Новина дня!
Володимир-Волинська районна рада на сьогоднішній сесії зробила щедрий подарунок місту,дала згоду прийняти на баланс міста РАЙОННИЙ БУДИНОК КУЛЬТУРИ,че й я так розумію і районну бібліотеку в додаток.Тобто зробили перед новим роком ну дуже щедрий подарунок місту.
Я так розумію головне в цьому «подарунку» швидкість прийняття рішення,питання про передачу навіть не обговорювали в райраді на профільних комісіях,на сесію в порядок денний внесли з голосу,ну а далі «дєло тєхнікі», був будинок культури в районі і нема будинку культури в районі.
Я звісно розумію місто-красавци!!! Але я не можу зрозуміти керівництво району-ми що настільки заможні,в нас все так гаразд на теренах району,що отак з барского плеча?!!...
Пригадується одна відома фраза з кінофільму-«атдавайтє гасударства неабіднєєт», - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк продовжує переговори з «Укрзалізницею» щодо відновлення роботи дитячої залізниці

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити